Singapore Airlines Business Canberra to Singapore SQ 292 Full Flight Review

Share on Pinterest
Share with your friends










Submit


I fly on Singapore Airlines ‘Capital Express’, which connects the capital cities of Singapore, Canberra (Australia) and Wellington (New Zealand). This video shows you the Canberra to Singapore leg. I had just arrived from Wellington (see this video – https://youtu.be/BDFE4uYpCIA) and all of us had to disembark the plane. The layover was about 1 hour and 15 minutes. Boarding was smooth and we looked to be the last flight out of Canberra this early morning. This flight was using the regional Boeing 777-200 jet, with an angled bed. I had an empty seat next to mine, which was very nice. I settled in quickly in the same seat as the previous leg. There was a change of cabin crew in Canberra. I opted to have breakfast, rather than eat immediately after takeoff. I managed to get a good 5 hours plus of rest (the total flight time was close to 8 hours) and enjoyed a nice breakfast before touching down at Singapore Airport before 6am local time. It was a very pleasant flight.

source via youtube.com

Share on Pinterest
Share with your friends










Submit

Singapore Airlines A330 | SQ 107 Kuala Lumpur to Singapore – Economy Class

Share on Pinterest
Share with your friends










Submit


Singapore Airlines
Economy Class | Seat: 53K
Airbus A330-343 9V-STB
SQ 107
Kuala Lumpur (KUL/WMKK) to Singapore (SIN/WSSS)
Flight time: 51 Minutes
____________________________________________
Camera: Fujifilm XT10, Samsung Galaxy S8
Music: http://www.bensound.com/

source via youtube.com

Share on Pinterest
Share with your friends










Submit

Mom’s 75th Birthday Ride Singapore Suites

Share on Pinterest
There are no images.
Share with your friends










Submit


My mom turned 75 this year. So we planned a $125k Surprise Trip AROUND THE WORLD on points and miles. In total we paid ~$5k – this is our leg from Beijing to Singapore on Singapore Suites

source via youtube.com

Share on Pinterest
There are no images.
Share with your friends










Submit

Kerja Di Singapore – Singapore 16

Share on Pinterest
Share with your friends










Submit


Yooo Ketemu lagi bersama dany tri kusuma disini gan sist, kali ini mau ngeshare lagi satu persatu videoku yang ada di Singapore ya gan sist entah ngapa ngapain aja plus tips and trik atau vlog di Singapore, ini videoku yang keenam belas saat aku sudah bekerja di tempat baru yaitu di Scanjet Marine Batam Indonesia sebagai Project engineer Gan sist. So di artikel yang berjudul Kerja Di Singapore – Singapore 16 ini akan ngeshare seru dan asyiknya kerja di sigapore. Langsung cekidot yaa

Jadi aku pribadi Berada di singapore kali ini karena ada kegiatan yang sangat mendesak yaitu membantu service engineer scanjet marine di singapore untuk membantu dia memperbaiki mesin tank cleaning machine di workshopnya scanjet marine singapore gan sist. Setelah nyampe sana, aku dan kawanku nginep di daerah geylang singapore yaitu darlene hotel singapore gan sist.

Seperti basa keesokan harinya, aku dan kawanku anthon berangkat ke kantor scanjet maringe asia pasific di ang mo kio singapore menggunakan sarana transportasi MRT Singapore. Mantaap lah pokoknya naik MRT Singapore. Kita jalan kaki dari hotel menuju stasiun MRT yang jaraknya kurang lebih 1Kilometeran. Nyampe kantor langsung bantu service engineer scanjet singapore bongkar mesin TCM (Tank Cleaning Mesin) yaitu mesin untuk membersihkan tangki kapal gan sist. Itu yang type SC 90T2. Mesinnya panjang banget and gede. Beuuuh capeklah pokoknya.

Oya ini emang judulnya kerja di Singapore gan sist, namun secara official sebenarnya ini masih training gan sist.hehe jadi sekalian bantu mereka gitu akunya. Kalau mau kerja di Singapore sih syaratnya minimal bisa bahasa inggris, terus lulus test masuk, punya paspor dan yang paling penting itu harus ada ijin kerjanya gan sist, Karena tau kan. Singapore itu apa apa harus teratur. Jadi ijin kerja atau permit adalah hal utama, biasanya udah di siapin perusahaan singaporenya kalau udah keterima kerja. So Woleees. Wokeeeee. so awesome lah pokoknya video ini dan seru pokoknya. So Mari kita simak video yang berjudul Kerja Di Singapore – Singapore 16

Yaaa pokoknya gitu ajalah gan videonya, hehe Maaf yaa newbie, Masih katrok dalam hal pengambilan gambar, editing dan lain lain. Thanks sudah mampir di vlog katrokku. Semoga kalian yang nonton video ini atau baca artikel ini juga bisa kesini dan kalau mau hubungi aku ya, sapa tau aku lagi di Singapore, soalnya rumahku di Batam kan deket singapore cuuy. Kereeen juga loooh disini. Wokeee Amiiiinnn..
——————————————————————————————–
KALAU MAU BERTEMAN DI SOSMED :

Youtube : https://www.youtube.com/danytrikusuma
Twitter : https://twitter.com/danytrikusuma
Instagram : https://instagram.com/danytrikusuma
Facebook : https://www.facebook.com/danytrikusuma
Ask.Fm : https://ask.fm/danytrikusuma
Websiteku : http://www.danytrikusuma.com
———————————————————————————————–
My Future Brand Sanjuu.ID

Website : http://www.sanjuu.id
Facebook : https://www.facebook.com/sanjuu.id
Instagram : https://www.instagram.com/sanjuu.id
Tokopedia : https://www.tokopedia.com/sanjuu-id
———————————————————————————————–
Send Donation Via Paypal : https://www.paypal.me/TriKusuma
———————————————————————————————–
THANKS AND SORRY

Mohon maaf kalau ada salah salah kata. Makasih udah Nonton.
Jangan Lupa Untuk Like, Share, Comment and Subscribe

source via youtube.com

Share on Pinterest
Share with your friends










Submit

The Making of The Lengths We Go To | Singapore Airlines

Share on Pinterest
There are no images.
Share with your friends










Submit


Experienced the lengths we go to, to make you feel at home? Go behind the scenes with Singapore Airlines to discover the motivation behind our campaign.

This campaign brings out the spirit behind Singapore Airlines, and the lengths we go to, to ensure that each and every customer feels at home. Through anticipating your needs – be it preparing the tea you love, curating your favourite films on KrisWorld, or designing seats with the softest leather, we want you to experience travel in a way that makes you feel at home.

Watch the full video here:

Singapore Airlines, A Great Way To Fly.

Subscribe for updates from Singapore Airlines: https://goo.gl/e0Atuq

Connect with us on social:
https://www.facebook.com/singaporeair

https://plus.google.com/+singaporeair
https://www.instagram.com/singaporeair/

Singapore Airlines



source via youtube.com

Share on Pinterest
There are no images.
Share with your friends










Submit